Freitag, 17. Februar 2012

2012/16

Braciszek siedzi już w pociągu, pozna kolacja dla niego się gotuje, a ja patrząc na "Dirty Dancing" wkładam dwie kartki, które były na zamówienie.

Brüderchen sitzt schon im Zug, Essen für ihn wird grad gekocht und ich schaue "Dirty Dancing" und zeige Euch zwei Karten die bestellt waren.





Jutro idę z bratem patrzeć jak się dwaj mężczyźni po gębach wala .... :-) Ciekawa jestem jak będzie.

Morgen gehe ich mit meinem Bruder zum Boxkampf. Bin neugierig wie es wird.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moje candy.

Liebe Grüße und denk an mein Candy.


3 Kommentare:

u Alojka hat gesagt…

no to się chociaż odezwijcie.

Nena3110 hat gesagt…

Draga moja!
Dakle, kako se kod nas kaže, ti si snajka u Hrvatskoj.
Izvini, ja sam se sa ovog bloga preselila na novi blog servis, koji je osnovala grupa blogera. Adresa je nena58.blogograd. org.
i dalje sam redovno na mom dugogodišnjem blogu http. nena3110.blogspot.com.
Tu imaš u listi blogova i ovaj novi, Dva bloga su sasvim dovoljna. Dovoljan je i jedan, no blogspot je uglavnom za kreativce, a ja volim i književnost, poeziju i teme iz svakodnevnog života.
Napisala sam malo više, jer znam da imaš prevodioca. Komplimenti suprugu.
Moje dugogodišnje iskustvo u internet druženju sa kreativnim ženama je da su žene iz Hrvatske ljubazne, spremne da prokomentarišu, podele znanje, pošalju poklon i materijal za rad, dok u Srbiji rade, pokazuju radove i uglavnom ćute, nisi im interesantan ako nisi potencijalan kupac.
Ja niti kupujem, niti prodajem, radim za svoju dušu, za poklone i za svoje uživanje. Zaposlena sam, pa i nemam dovoljno slobodnog vremena.
Tvoji radovi me oduševljavaju, posebno čestitke. Ja sam uradila par u tom stilu, no kod nas ima malo bušača za papir i papira, a to je previše skupo, a lošeg kvaliteta, nema tih divnih alata, nema gotovih cvetova, tako da sam sve radila ručno, makazama, crtala pomoću paus papira, rezala i savijala. Uradila sam čestitku za venčanje ćerke moje prijateljice, utrošila sam oko 20 sati efektivnog rada. Običnom iglom za šivenje sam bockala vinjetu.
http://nena3110.blogspot.com/2011/09/makaze-lepak-prsti-i.html#links
Pozdravi iz Zemuna:)
hvala puno, radujem se našem kreativnom prijateljstvu.

Rom-a hat gesagt…

super praca, świetne kolorki i wykończenia..